Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev anahtarları görmek

Rüyada ev anahtarları görmek

Rüyada ev anahtarları görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, çoluk çocuğa karışacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada ev anahtarları gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Rüyada ev anahtarları görmek korkularından kurtulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birinden ev anahtarı almak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalettir.

Rüyada anahtarla eve girmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev anahtarı bulmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evi anahtarla açmak malından ve parasından ziyan edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada ev anahtarı almak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hayatının tamamen altüst olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evi anahtarla açmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments