Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kurduğunu görmek

Rüyada ev kurduğunu görmek

Rüyada ev kurduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Rüyada ev kurduğunu gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Rüyada evde beyaz kurtçuklar görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eve kurt girdiğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada evde kurt görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada evde küçük kurt görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kurtçuk görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir yere taşınmaya rivayet eder.

Rüyada ev kurdu görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hoş muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış ev görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işarettir.

Rüyada ev kurduğunu görmek işlerin büyüyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendisini çok yıpratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments