Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde fare görmek

Rüyada ev içinde fare görmek

Rüyada ev içinde fare görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet eder.

Rüyada ev içinde fare gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada ev içinde fare görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada un içinde fare görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın içinde fare görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada havuzun içinde fare görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada tencerenin içinde fare görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada kutu içinde fare görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments