Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi düşmüş görmek

Rüyada anneyi düşmüş görmek

Rüyada anneyi düşmüş görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada anneyi düşmüş gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin suya düştüğünü görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayatının başarılarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin düştüğünü görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada annenin suya düştüğünü görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin yüksekten düştüğünü görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Rüyada annemi düşerken görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin düştüğünü görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments