Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin düştüğünü görmek

Rüyada annemin düştüğünü görmek

Rüyada annemin düştüğünü görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada annemin denize düştüğünü görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada annenin suya düştüğünü görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yüksek diploma alacağına yorulur.

Rüyada annemin suya düştüğünü görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi düşerken görmek kime danışacağını bilemez olacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini düşerken görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Rüyada annesinin suya düştüğünü görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments