Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya taşındığını görmek

Rüyada eşya taşındığını görmek

Rüyada eşya taşındığını görmek gerginliğin biteceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerin yolundan çıkacağına, neşeli bir hayat süreceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eşya taşındığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada eşyalarının taşındığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşınmak için eşyaları toplamak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev eşyasının taşındığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına inanılır.

Rüyada eşyaları toplamak taşınmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşınmak için eşya topladığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet eder.

Rüyada eşya taşındığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşya toplamak taşınmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine tabir olunur.

Rüyada taşınmak eşya toplamak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments