Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi eşyasız görmek

Rüyada evi eşyasız görmek

Rüyada evi eşyasız görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, eşyaların yenileneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada evi eşyasız gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Rüyada evden eşya atmak geçimi zorluklarla kazanacağına, kazancınızın artacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi eşya dolu ev görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, anne ve baba duası alınacağına, kimseden korkmayacağına inanılır.

Rüyada eşyaları toplanmış ev görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada az eşyalı ev görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev eşyaları almak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına işarettir.

Rüyada ev eşyalarını toplamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evdeki eşyaları dağınık görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments