Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli pilav yapmak

Rüyada etli pilav yapmak

Rüyada etli pilav yapmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, işlerini boşvereceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, geçiminin yerinde olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli pilav yapmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada etli pilav yapmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Rüyada et pilav yemek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada et pilav görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bolluk içinde yaşamaya, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş et ve pilav görmek düşmanlarla beraber oturmaya, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada pilav ve et dağıtmak övgü dolu sözler duyacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada pilav et görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli pilav görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek insanlara küsüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments