Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et pilav görmek

Rüyada et pilav görmek

Rüyada et pilav görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada et pilav gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada pişmiş etli pilav görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli pilav vermek geçim kolaylığı yaşayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalettir.

Rüyada etli pilav görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, alışveriş yapacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada pilav et yemek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli bulgur pilavı pişirmek sağlık sorunlarının son bulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hasta ise bakacağına delalettir.

Rüyada etli pilav yemek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Rüyada pilavlı et yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et pilav görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments