Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli börek görmek

Rüyada etli börek görmek

Rüyada etli börek görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bahtın açılacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada etli börek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada etli börek yapmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli börek yemek yeni duygular tadacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada etli börek görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet eder.

Rüyada börek hamuru görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, rakiplerin alt edileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada pırasalı börek yemek onları rahat ettireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada tuzlu börek yemek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ocakta börek yapmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada patates böreği yemek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments