Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etamin iğnesi görmek

Rüyada etamin iğnesi görmek

Rüyada etamin iğnesi görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etamin iğnesi gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada etamin iğnesi görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada etamin seccade görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada etamin görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yerde iğne görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada dikiş iğnesi görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın toplu iğne görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada doktordan iğne yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli toplu iğne görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments