Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etamin görmek

Rüyada etamin görmek

Rüyada etamin görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına inanılır.

Rüyada etamin gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada etamin görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada etamin seccade görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada etamin iğnesi görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, tabiri caizse can bulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments