Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et sote görmek

Rüyada et sote görmek

Rüyada et sote görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada et sote gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada et sote görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada et sote yemek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada geyik eti yemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, aradığı aşkı bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek etini yemek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep eti yemek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada et dürüm görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Rüyada kırlangıç eti yemek sorunların tamamen biteceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ocakta et pişirmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments