Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya üzerinde toz görmek

Rüyada eşya üzerinde toz görmek

Rüyada eşya üzerinde toz görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada eşya üzerinde toz gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada eşyaları tozlu görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada tozlu eşya görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşyalarda toz olduğunu görmek kazancının günden güne artacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işarettir.

Rüyada eşyaların tozunu almak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çocuklarının fazla olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşya üzerinde toz görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tozlu çizme görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazancının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada toz pembe görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında toz görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments