Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya dolu ev görmek

Rüyada eşya dolu ev görmek

Rüyada eşya dolu ev görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eşya dolu ev gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Rüyada içi eşya dolu ev görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşya dolu ev görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşya dolu kamyon görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada böcek dolu ev görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada yılan dolu ev görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi su dolu görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada dolu evi boş görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada evi misafirle dolu görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments