Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esmer ekmek yemek

Rüyada esmer ekmek yemek

Rüyada esmer ekmek yemek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esmer ekmek yemek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada esmer ekmek yemek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada esmer ekmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada esmer ekmek görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulur.

Rüyada esmer ekmek almak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada esmer birini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenini esmer görmek günden güne sorunlarının artacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada esmer adamlar görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments