Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskimiş altın görmek

Rüyada eskimiş altın görmek

Rüyada eskimiş altın görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet eder.

Rüyada eskimiş altın gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada eski altın yüzük takmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden altın almak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski altın yüzük bulmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski altın görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, dertlerin artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada eski altın yüzük görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski altın bulmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yokluğa düşeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada altın eski para görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada eski altın para görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, prestij kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments