Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski altın bulmak

Rüyada eski altın bulmak

Rüyada eski altın bulmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Rüyada eski altın bulmak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada eski altın yüzük bulmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski altın bulmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada eski altın para bulmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski eşyalarını bulmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski para bulmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada eski eser bulmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, gamsız bir hayat süreceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para bulmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabılarını bulmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, fakirlik yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments