Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın eski para görmek

Rüyada altın eski para görmek

Rüyada altın eski para görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada altın eski para gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada eski para ve altın görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski altın para bulmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada altın eski para görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret eder.

Rüyada eski altın para görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski türk parası görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada eski patrondan para almak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı bir haber alınacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tarihi para görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Rüyada eski para toplamak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments