Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yaşadığı evini görmek

Rüyada eski yaşadığı evini görmek

Rüyada eski yaşadığı evini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, maddi gücünü yitireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eski yaşadığı evini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada eski evinde yaşamak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski evinde yaşadığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yaşadığı evini görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evinde yaşamak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulur.

Rüyada eski yaşadığın yeri görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada eski yaşadığım evi görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, kurulu düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığın evi görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski çağda yaşamak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments