Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye soru sormak

Rüyada sevgiliye soru sormak

Rüyada sevgiliye soru sormak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ortağından ayrılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye soru sormak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada sevgiliye soru sormak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye soru sormak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada alime soru sormak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakana soru sormak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Rüyada hocaya soru sormak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada ölüye soru sormak tutumlu bir yaşam süreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada öğretmene soru sormak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine soru sormak umutlarının kendisine hayır getireceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments