Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesiyle uyumak

Rüyada annesiyle uyumak

Rüyada annesiyle uyumak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada annesiyle uyumak gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada annesinin uyuduğunu görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada anneyle uyumak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada annesiyle uyumak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin uyuduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün yanında uyumak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir şeyden zarar görmeye, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkeğe sarılarak uyumak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla uyumak neşenin ve mutluluğun geleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments