Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkası dönük kadın görmek

Rüyada arkası dönük kadın görmek

Rüyada arkası dönük kadın görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, işlerin canlanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkası dönük kadın gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada arkası dönük kadın görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada arkası dönük adam görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, insanlarla uyumunun artacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kıbleye arkası dönük namaz kılmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada birini arkası dönük görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi arkası dönük görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini arkası dönük görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkası dönük bebek görmek iş hayatında başarılı olmaya, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işarettir.

Rüyada arkası dönük birini görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments