Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenin sevgilisini görmek

Rüyada kuzenin sevgilisini görmek

Rüyada kuzenin sevgilisini görmek sorunlarının birken beş olacağına, zenginliğe sahip olacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına inanılır.

Rüyada kuzenin sevgilisini gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada kuzenle sevgili olduğunu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işarettir.

Rüyada kuzenin sevgilisini görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin kuzenini görmek kazancının günden güne arttıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kuzeninin sevgilisini görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kuzeniyle sevgili olduğunu görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Rüyada kuzeniyle sevgili olmak kendisini eve kapatacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzenle sevgili olmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, borçlarının kapacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments