Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin babaannesini görmek

Rüyada eski sevgilinin babaannesini görmek

Rüyada eski sevgilinin babaannesini görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin babaannesini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Rüyada eski sevgilinin babaannesini görmek refah düzeyinin artacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin babaannesini görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba ve babaanne görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey babaanne görmek talihin yüze güleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada babaanne dede görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada vefat etmiş babaanneyi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Rüyada babaanneyi öpmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölen babaannesini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments