Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ortakla kavga etmek

Rüyada eski ortakla kavga etmek

Rüyada eski ortakla kavga etmek gerekirse özür dileneceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski ortakla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada eski ortakla kavga etmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ortağınla kavga etmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Rüyada eski ortağını görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ortak görmek dostlarını da iyi seçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski iş ortağını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, önemli bir makama terfi alacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski ortaklarını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ortaklıktan ayrılmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada ortak ev almak neşesinin yerine geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments