Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ortağını görmek

Rüyada eski ortağını görmek

Rüyada eski ortağını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski ortağını gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada eski ortak görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada eski iş ortağını görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ortakla kavga etmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Rüyada eski ortağını görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ortaklarını görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir suça ortak olmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ortak iş kurmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ortağını görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments