Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada nişanlının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada nişanlının başkasıyla evlendiğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sağlığından olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada nişanlisinin evlendiğini görmek başarılarının devamının geleceğine, doğru bir karar verileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak evlenmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet eder.

Rüyada nişanlanıp evlenmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada nişanlıyken başkasıyla evlenmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlısını başkasıyla evlendiğini görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, iyi habere işaret etmektedir.

Rüyada nişanlı biriyle evlenmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments