Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kocaya sarılmak

Rüyada eski kocaya sarılmak

Rüyada eski kocaya sarılmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada eski kocaya sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada eski kocaya sarılmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kocayla sarılmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kocaya sarılmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kocasına sarılmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalettir.

Rüyada kocasıyla sarılmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kocaya sarılmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasına sarılmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının sarıldığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments