Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sarıldığını görmek

Rüyada kocasının sarıldığını görmek

Rüyada kocasının sarıldığını görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kocasının sarıldığını gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Rüyada ölen kocasına sarılmak yüksek moralli olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Rüyada kocasının sarıldığını görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eski kocaya sarılmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kocaya sarılmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayla sarılmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kocasına sarılmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla sarıldığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kocasına sarılmak elindeki malların gideceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kazancının daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments