Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kaynını görmek

Rüyada eski kaynını görmek

Rüyada eski kaynını görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski kaynını gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada eski kaynını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek kaynatmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşte su kaynatmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, haklılığının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencerede kaynayan süt görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kulluk derecesinin artmasına işarettir.

Rüyada kayıs yemek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada kazanda süt kaynatmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ıhlamur kaynatmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada kaynını ölmüş görmek daha fazla yakınlaşacağına, refaha erileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments