Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kaşar görmek

Rüyada eski kaşar görmek

Rüyada eski kaşar görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kaşar gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada eski kaşar görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Rüyada küflü kaşar peynir görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada taze kaşar görmek ekonomik olarak kalkınacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına alamet eder.

Rüyada küflenmiş kaşar görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaşar görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası kaşar görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada küflü kaşar peyniri görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada küflü kaşar görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments