Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski hayatını görmek

Rüyada eski hayatını görmek

Rüyada eski hayatını görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, iç açıcı sözlere, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski hayatını gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Rüyada eski hayatını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir hayatını görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek hayatı kurtarmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına işarettir.

Rüyada ölen birini hayatta görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada insanların hayatını kurtarmak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, şansının açılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dost hayatı yaşamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayatının aşkını bulmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada hayatta olan birinin mezarını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments