Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayatta olan birinin mezarını görmek

Rüyada hayatta olan birinin mezarını görmek

Rüyada hayatta olan birinin mezarını görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada hayatta olan birinin mezarını gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Rüyada hayatta olan birinin mezarını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini hayatta görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanların hayatını kurtarmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada abı hayat suyu görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul hayatını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Rüyada insan hayatı kurtarmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü hayatta görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, başarıya giden yollarını açacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hayattaki birinin öldüğünü görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments