Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, huzurlu bir insan olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada yeni bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak hayırlı bir döneme girileceğine, rızkın çoğalacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada yeni ev taşınmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments