Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle barışmak

Rüyada eski eşle barışmak

Rüyada eski eşle barışmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, neşeli bir hayat süreceğine, hayatının da düzene gireceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada eski eşle barışmak gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada eski eşinin barışmak istediğini görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada eski eşiyle barışmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle barışmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada eşle barışmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulur.

Rüyada küs olan eşle barışmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, görmediği yerlere gideceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barışmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Rüyada boşanmış eşle barışmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hatalarını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments