Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşe bağırmak

Rüyada eski eşe bağırmak

Rüyada eski eşe bağırmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, çocuk sahibi olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, tabiri caizse can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşe bağırmak gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada eski eşe bağırmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine bağırmak görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, önemli işler yapacağına, gönül sızılarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada eşe bağırmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine bağırmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye bağırmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bağırdığını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşin elini tutmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle evlenmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments