Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek ayakkabısı görmek

Rüyada eski erkek ayakkabısı görmek

Rüyada eski erkek ayakkabısı görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, yenileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayır dualarına nail olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek ayakkabısı gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski erkek ayakkabısı görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada eski erkek ayakkabı görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski beyaz ayakkabı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada eski ayakkabı görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada çok eski ayakkabı görmek kimseye borçlanmayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada eski yırtık ayakkabı görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments