Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin evine gitmek

Rüyada annesinin evine gitmek

Rüyada annesinin evine gitmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, sorunların artacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada annesinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada ölmüş annenin evine gitmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin evine gitmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada annenin evine gitmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin evine gitmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu evine gitmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet eder.

Rüyada köy evine gitmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada imamın evine gitmek helal ekmek yeneceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments