Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir hastane görmek

Rüyada eski bir hastane görmek

Rüyada eski bir hastane görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, şeref ve rütbeye, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir hastane gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini hastanede görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek malının ve kazancının tam olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir hastane görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski hastane görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada hastanede yılan görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada hastanede tuvalete gitmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur.

Rüyada hastanede yeni doğmuş bebek görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada acil hastaneye gitmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, büyük mutluluklar yaşayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments