Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binayı yıkmak

Rüyada bir binayı yıkmak

Rüyada bir binayı yıkmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, eskisinden de iyi olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, daha güzelleşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir binayı yıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada bir binayı yıkmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada eski bina yıkmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada binayı yıkmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarı yıkmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evleri yıkmak mal ve mülkün telafi edileceğine, gelirin tükeneceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada yığılmış eşya görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, onlardan fayda göreceğine delalettir.

Rüyada gecekondu yıkmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evinin duvarını yıkmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kazancının hiç azalmayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments