Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ayakkabıyı atmak

Rüyada eski ayakkabıyı atmak

Rüyada eski ayakkabıyı atmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada eski ayakkabıyı atmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada eski ayakkabıyı atmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, alım gücünü yitireceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıları çöpe atmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı çöpe atmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıları atmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada eski ayakkabı atmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı çöpe atmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, parasız günler geçireceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı suya atmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıyı denize atmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments