Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı suya atmak

Rüyada ayakkabıyı suya atmak

Rüyada ayakkabıyı suya atmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalettir.

Rüyada ayakkabıyı suya atmak gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada ayakkabıyı suya atmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada çöpe ayakkabı atmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıyı çöpe atmak güzel günlerin yaşanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabıları atmak düşmanından uzak olacağına, malvarlığının artacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı atmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, statü atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı dışarı atmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada eski ayakkabıyı çöpe atmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, iyilik bulacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı ateşe atmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments