Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla dans etmek

Rüyada eski arkadaşla dans etmek

Rüyada eski arkadaşla dans etmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, ümitsizliğe, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla dans etmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimsersiniz.

Rüyada eski arkadaşla dans etmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşle dans etmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle dans etmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle dans etmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla dans etmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını dans ederken görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşla dans etmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşınla dans etmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments