Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin babasını öldürdüğünü görmek

Rüyada annesinin babasını öldürdüğünü görmek

Rüyada annesinin babasını öldürdüğünü görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, bolluk içinde yaşamaya, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada annesinin babasını öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada anne ve babayı öldürmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada anne baba öldüğünü görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne baba öldürmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, atılım yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının öldüğünü görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Rüyada annenin babayı öldürdüğünü görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments