Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı öldürmek

Rüyada anne ve babayı öldürmek

Rüyada anne ve babayı öldürmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, attığı adımların boşa çıkacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babayı öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada annesinin ve babasının öldüğünü görmek kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı öldü görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada anne babasını öldüğünü görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, daima zinde ve genç kalacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını öldüğünü görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada anne baba öldüğünü görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının öldüğünü görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments