Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini döverek öldürmek

Rüyada eşini döverek öldürmek

Rüyada eşini döverek öldürmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, içini açmaya karar vereceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sonra kendi işini kuracağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet eder.

Rüyada eşini döverek öldürmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada eski eşinin öldüğünü görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, esenleyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin öldüğünü duymak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kıdem atlayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işarettir.

Rüyada eşinin öldürüldüğünü görmek huzur içinde yatacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulur.

Rüyada eşini öldürmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada eşini döverek öldürmek yol kat edeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin doğumda öldüğünü görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini öldürmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments