Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin teyzesini görmek

Rüyada eşinin teyzesini görmek

Rüyada eşinin teyzesini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin teyzesini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada teyzenin eşini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin teyzesini görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işaret eder.

Rüyada teyzenin boşandığını görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım ettiğini görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada teyze olduğunu görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada teyzeyi ölmüş görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada teyze oğluyla evlendiğini görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, küskünlüklerin oluşacağına tabir olunur.

Rüyada teyzesinin görmek ticarette şansının düşeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments