Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin ölüp dirildiğini görmek

Rüyada eşinin ölüp dirildiğini görmek

Rüyada eşinin ölüp dirildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kötü günler geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ölüp dirildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada eşinin ölüp dirildiğini görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen eşinin dirildiğini görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin ölüp dirildiğini görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü dedesinin dirildiğini görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir ölünün dirildiğini görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına inanılır.

Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ölüp dirildiğini görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin ölüp dirildiğini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments