Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün dirildiğini görmek

Rüyada bir ölünün dirildiğini görmek

Rüyada bir ölünün dirildiğini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, bazı ortak işlere gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir ölünün dirildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Rüyada ölü insanın dirildiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işarettir.

Rüyada annesinin ölüp dirildiğini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ölüp dirildiğini görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, refah içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir adamın dirildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünü dirildiğini görmek geriye doğru gideceğine, güç kaybedeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölü atın dirildiğini görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Rüyada ölüpte dirildiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments